Bu Blogda Ara

facebook

İzleyiciler

9 Aralık 2012 Pazar

İPad Mini Türkiye'de


Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Türkiye'nin dijital yaşam koçu Bilkom, Apple'ın merakla beklenen tablet bilgisayarı iPad mini'yi Bilkom güvencesiyle kullanıcılarına Kasım'ın 3. haftası itibariyle sunmaya hazırlanıyor. Etap etap ülkemize girişi planlanan iPad mini'yi satın alırken 2 yıl garanti, geniş ve sertifikalı servis ağı, kredi kartı avantajlı ödemevadeleri ve uygun ödeme koşulları ile almayı tercih eden tüketiciler, satış noktalarında Bilkom Güvencesi'ni sormayı unutmamalı.
7.2 mm inceliğinde ve 308 gram ağırlığındaki alüminyum/cam tasarımı ile dikkat çeken iPad mini'yi yanınızdan ayıramayacaksınız!
Üçüncü nesil iPad'e göre yüzde 23 daha ince ve yüzde 53 daha ha?f olan iPadmini, 7.9 inç Multi-touch ekranı, FaceTime HD'si, iSight kameraları, ultra hızlı kablosuz performansı ve 10 saat pil ömrü ile hayatınızın bir parçası olacak.
Diğer Bilkom güvenceli Apple ürünlerinde olduğu gibi, iPad mini ile birlikte verilecek şifre sayesinde www.dijitalyasamkocu.com portalını ziyaret ederek, iPad mini'ye dair Bilkom tarafından hazırlanan Türkçe izle-öğren videolarına ulaşabilirsiniz. iPad'in iş ve özel hayatınızdaki kullanım alanlarını Appstore'dan indirilen Bilkom Kitaplık uygulamasından indirilecek dijital kitapçıklarla takipedebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekran: 7,9 inç Çözünürlük: 1024 x 768 piksel
İşletim Sistemi: iOS 6 Ağırlık: Wi-Fi 308 gram, Wi-Fi + Cellular 312 gram
Ölçüler: 200 x 134,7 x 7,2 mm Pil Ömrü: 10 Saat
İşlemci: A5 Çift Çekirdekli Hafıza: 16,32 veya 64 GB
Kamera: 5 MP Arka, 1,2 MP Ön Diğer: Bluetooth, Cellular, Wi-Fi

 Teknolojik-Heberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate