Bu Blogda Ara

facebook

İzleyiciler

9 Aralık 2012 Pazar

Dünyanın En Pahalı Telefonları


Dünyanın en pahalı telefonu

Şubat 21st, 2008
Dünyanın en pahalı telefonu – Muhteşem cep telefonları
1 – Peter Aloisson adlı tasarımcı tarafından tasarlanan bu telefon 692 bin sterline satılıyor (yani 1 milyon 300 bin dolar değerinde).Saf platinyumdan yapılan cep telefonunun kapağı 25 yarım karatlık beyaz elmaslarla ve 5 mavi elmasla süslenmiş. Telefonun üreticisi Rus şirket Ancort’un logosu ve navigasyon tuşu 18 ayar altından imal edilmiş.Telefon abonoz ağacından bir kutuda sahiplerine sunuluyor.
en pahalı cep telefonları
2: Dünya genelinde sadece 8 adet üretilmiş olan telefonda kobra yılanı dizaynı bulunuyor, tek parça elmastan kesilmiş ve üzerinde iki zümrüt göz bulunan kobra yılanı 439 parça yakut ile süslenmiş. “Signature Cobra” satış fiyatı 350 bin Dolar.En Pahalı TelefonlarDünya genelinde sadece 8 adet üretilmiş olan telefonda kobra yılanı dizaynı bulunuyor, tek parça elmastan kesilmiş ve üzerinde iki zümrüt göz bulunan kobra yılanı 439 parça yakut ile süslenmiş. “Signature Cobra” satış fiyatı 350 bin Dolar.En Pahalı Telefonlar
en pahalı cep telefonu

3- Goldvish marka bu telefon tam bir milyon dolar değerinde
goldvish cep telefonu
4- Sony Ericsson’nun Black Diamond modeli bu telefon 300 bin dolara satılıyor.
en pahalı cep telefonu
5-  Titanium kasaya sahip vertu aynı Ferrarilerdeki gibi vidalara ve deri döşemeye sahip. Arkasındaki vites modeli ise günümüz vitesleri aksine eski Ferrari’lerde rastlayabileceğimiz vites modellerinden.vertu’nun ferrari’nin 60. yılı için hazırladığı bu telefon 25 bin dolar.
pahalı vertu cep telefonu
6-  Motorola’nın V220 Special Edition modeli ise 28 bin dolara satılıyor.


  Teknolojik-Heberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate